STS Projects

STS Projects

Een onderneming met vele jaren ervaring

STS-Projects biedt betrouwbare sanitair oplossingen die volledig in dienst staan van uw badkamergenot.


Zo kunt u er met STS-Projects altijd op vertrouwen dat u uw badkamerwensen kunt verwezenlijken. Zowel in vorm als in functie, dat is het vertrouwde gevoel van STS-Projects.


In het STS-Projects sanitair programma staan stijl, eenvoud in design en puur gebruiksgemak centraal. De hoogwaardige materialen gebruikt in onze Eiken badkamer meubelen, Wastafels en Baden zorgen voor een heerlijk comfortabel gevoel waarvan u jarenlang dag in dag uit geniet. Dat is het vertrouwde gevoel van STS-Projects.


Het sanitair van STS-Projects is verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken. Zij zorgen voor een vakkundig advies en montage met een betrouwbare kwaliteit. Alle producten van STS-Projects worden verkocht met 5 jaar fabrieksgarantie, wat zorgt voor een vertrouwd gevoel. STS-Projects streeft een goede kwaliteit na welke niet ophoudt na de garantietermijn, zo zijn de meeste onderdelen van onze producten ook na 5 jaar nog verkrijgbaar.


Ons assortiment is compleet en volledig op elkaar afgestemd. Omdat we producten selecteren voor de internationale markt past ons sanitair in elke badkamer. Maak uw badkamer compleet met de producten van STS Projects!


STS Projects opereert als importeur/groothandel in de sanitair branche en verdeeld zich in een 3 tal ‘bedieningsgroepen’

  • Retail
  • Projects
  • Trade


Binnen deze gespecificeerde groepen bieden we het volgende aan:

  • een volledig programma Solid Surface producten
  • een volledige Badkamer meubellijn met maatwerk mogelijkheden
  • een volledig programma gericht op de project sector

Naast het kern assortiment levert STS-Projects een eigen meubellijn gefabriceerd van massief eikenhout waarbinnen wij tevens maatwerk kunnen verzorgen.

STS Projects

Choice Design and Quality waar je op rekenen kunt!

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail