Ideavit Solid Surface

Ideavit Design Sanitair in uw badkamer

STS Projects presenteert een toonaangevende collectie Ideavit solid surface betaalbaar Design Sanitair. Proef de sfeer van onze producten Alle Ideavit producten zijn gericht op het midden en hoog segment op sanitair gebied.

Het materiaal ‘Solid Surface’ Ideavit

Solid Surface betekent letterlijk : duurzaam oppervlaktemateriaal. Het is een product op basis van een acryl-mineraalgrondstof, hoofdzakelijk bestaande uit aluminiumhydroxide (natuurmineraal dat bij bauxiet-winning vrijkomt) en polymethylmethacrylaat (ook kortweg aangeduid als PMMA of acryl), waarbij de voordelen van beiden zich verbinden tot een buitengewoon aantrekkelijk materiaal.

Na uitharding is dit materiaal bijzonder geschikt voor toepassingen in keuken en badkamer. Zo is solid surface onderhoudsvriendelijk, kras- en vlekbestendig en bovendien hygiënisch, milieuvriendelijk en biologisch verantwoord.

STS Projects biedt u het volledige Ideavit programma, hier onder vallen o.a. de series: Solidthin, Solidjazz en Solidpure, veelal direct geleverd uit eigen voorraad.

Massieve Wasbakken

Onze wasbakken en waskommen worden met de hand gemaakt uit ‘Solid Surface’. Sinds enkele jaren is dit het Ideavit Solid Surface summum voor de badkamer en keuken door de ongekende kwaliteit, hygiene en design. De wasbakken en waskommen worden naadloos gegoten in een mal en moeten dan heel langzaam uitharden tot het eindresultaat. Daarna worden ze handmatig gepolijst wat elk bad een unieke uitstraling geeft. De Ideavit wasbakken en waskommen hebben een matte afwerking.

Massieve Baden

Ook onze Ideavit baden worden met de hand gemaakt uit het  ‘Solid Surface’  materiaal. Sinds enkele jaren wordt dit materiaal veel toegepast en is het uniek door de ongekende kwaliteit, hygiene en design. Bovendien heeft het de klasse en uitstraling van steen, maar isoleert het beter en heeft een veel lager gewicht dan echt stenen baden waardoor deze baden op iedere verdieping te plaatsen zijn. Ook de baden worden naadloos gegoten in een mal en worden handmatig gepolijst wat elk bad een unieke uitstraling geeft. De baden hebben een matte afwerking.

Solid Surface Wastafels | Solid Surface Opbouw kommen | Solid Surface Sanitair | Solid Surface Baden | Solid Surface Maatwerk | Solid Surface Badkamer | Solid Surface Design |

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail