Eiken Badkamermeubelen

'vervaardigd uit massief eiken'

‘Met eikenhout haalt u de natuur in huis. en kiest u voor duurzame meubelen, waar u jaren en jaren van kunt genieten’.

Eikenhouten badkamermeubelen in een vochtige ruimte? Geen enkel probleem! Dankzij een speciale coating van Rubio Monocoat welke zich hecht aan de bovenste microns van het hout en daar een verbinding aan gaat met de cellulose vezels van het hout. Hierdoor ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming zonder afbreuk te doen aan de structuur en uitstraling van het hout.

U kunt dus optimaal genieten van uw meubel welke onderhoudsvriendelijk in gebruik is. De eiken badkamermeubelen zijn voorzien van lades met Blum ladegeleiders uitgevoerd met een soft-close systeem en combineren prachtig met bijvoorbeeld Solid Surface of Natuurstenen en keramische waskommen en bladen. Met een badkamermeubel van STS Projects beschikt uw badkamer over een fraaie en duurzame blikvanger!

De door ons ontworpen meubellijnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Naast deze meubellijnen kunt u uw badkamermeubel ook geheel naar eigen wens en inzicht door ons laten vervaardigen. Hierbij kunt u kiezen uit een ruime verscheidenheid in kleuren. Ontwerp uw eigen droommeubel op maat!

Bij een eigen ontwerp is het van belang na te denken over de eisen waaraan badkamermeubels volgens moeten voldoen. Natuurlijk moet uw badkamer ook voldoende ruimte hebben voor uw wensen. Een kleine badkamer vraagt natuurlijk meer inventiviteit dan een ruime.

Onze meubellijnen zijn continu in ontwikkeling, hierdoor zullen wij regelmatig nieuwe series introduceren…..

Design

STS eikenhouten badmeubel designs ontstaan met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. tot in de kleinste details! wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Al onze meubelen worden op maat gemaakt. dit betekent dat u alle vrijheid hebt om uw wensen door ons te laten realiseren. of het nu de afmeting betreft, de stijl of de kleur, wij maken precies dat meubel dat u in gedachten hebt.

Kleuren

De speciale Rubio Monocoat coating beschermt uw meubel niet alleen duurzaam tegen vocht en vuil, maar bepaalt ook de kleur en dus de uitstraling van uw meubel. Rubio Monocoat olie is uniek om het hout beschermt in één enkele laag. Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout. De coating dringt diep in het hout en zorgt zo voor een intense kleuring. hierbij blijft het hout natuurlijk aanvoelen en behoudt zo haar prachtige uitstraling. Hierbij kunt u kiezen uit een ruime verscheidenheid in kleuren. 

De unieke eigenschappen:

 • Eigen Design.
 • Meubel wordt inclusief Rubio Monocoat Finish geleverd.
 • Alle lades zijn voorzien van Blum ‘Soft Close’ ladegeleider systeem.
 • Afwerking van een hoogwaardige kwaliteit.
 • Meubelen ambachtelijk vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige houtsoorten.
 • Persoonlijk ontwerp mogelijk.
 • Verkrijgbaar in maar liefst 40 kleuren
 • Een tijdloze uitstraling.

Waar u ook op moet letten:

 • Geoliede werkbladen en badmeubels zijn niet vrij van onderhoud. Wij leggen een betrouwbare basis, maar voor een leven lang plezier is het raadzaam nog enkele malen na levering te oliën en 2x per jaar te voeden bij intensief gebruik. Wij hebben olie voor bijwerken of onderhouden in het assortiment.
 • Zoals voor veel materialen in de badkamer is afdoende ventilatie bepalend voor de levensduur. Meubels die afgewerkt zijn met kunststof folie, spuitlak of olie zijn gebaat bij zo snel mogelijk drogen na gebruik. Zorg dat water of vocht niet afgedekt worden door een handdoek of accessoires, dit geeft vochtplekken.
 • Zorg dat de wand voldoende stabiel en vlak is. Eventueel kunt u extra grondhout aanbrengen bij lichte scheidingswand. Cellenbeton, metselwerk of gipsblokken zijn doorgaans sterk genoeg bij gebruik van passende pluggen of keilbout.
 • De bodemdikte van de waskom of wastafel en het massieve hout van onderliggende werkblad zijn vaak niet te overbruggen met een gewone click-waste. Wij leveren een afvoerplug die een verlengde schroefdraad heeft.

Garantie

Algemene Fabrieksgarantie 2 jaar op geleiders en mechanische delen en aantoonbare productiefouten. Beschadigingen door onjuiste plaatsing kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Voor langdurig plezier van uw badkamermeubel is het van groot belang om het meubel droog te houden en de ruimte goed te ventileren. Laat geen vochtige handdoek achter in de kast en zorg ervoor dat het meubel vrij is van spatwater. Zie voor het onderhoud van het meubel de bijbehorende onderhoudsvoorschriften.

Kringen, vlekken en Spetters

De meeste mensen kennen helaas maar al te goed de invloed van water op het oppervlak van meubels. Toch zijn er nog altijd mensen die reclameren naar aanleiding van het ontstaan van vlekken als gevolg van vocht hetgeen zij zien als een gebrek aan het artikel. Deze mensen moeten wij teleurstellen want hun reclamatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Kringen als gevolg van vocht zijn namelijk altijd een invloed van buitenaf en vallen derhalve buiten de garantie bepalingen. Bijna elk meubel is gevoelig voor vocht. Er zijn simpelweg te veel factoren die bepalen wanneer bijvoorbeeld een kring ontstaat. Tijd, materiaal, afwerking van het oppervlak, gepleegd onderhoud en de aard van de vloeistof zijn er maar enkele.

 

Meer weten?

Tevens behoort het ontwerpen van een eigen/huis badkamer meubellijn tot de mogelijkheden, neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

| Eiken Badkamermeubelen | Massief Eiken Badkamermeubel | Eiken Maatwerk Meubel | Eiken Badkamermeubels | Eiken Badmeubel | Houten Badkamermeubelen | Massief Eiken |

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail