Classic Roll Top Baths

STS Projects biedt een fraaie collectie vrijstaande baden.

Klassieke Acryl Roll Top baden

Een uitgebreide collectie bestaande uit dubbelwandige “Lucite” Acryl baden op pootjes.

Alle STS Acryl baden worden gemaakt van dubbelwandig acryl en zijn tenminste 1cm dik voor een uitstekende warmte isolatie en een levenslang gebruik. De badpoten zijn verstelbaar zodat oneffenheden in de vloer kunnen worden opgevangen.

Kleine reparaties aan uw bad

Heeft uw bad een kleine beschadiging opgelopen tijdens installatie of later in gebruik dan is dit normalerwijze eenvoudig op te lossen door de beschadiging weg te schuren met watervast schuurpapier met een fijne korrel. Hierna polijsten met een neutrale auto- of metaalpoets. Vlekken aan binnen- of buitenzijde kunnen normalerwijze worden verwijdert met een afwasmiddel of mild schoonmaakmiddel.

Periodiek onderhoud

Gebruik alleen niet schurende milde schoonmaakmiddelen. Schurende schoonmaakmiddelen maken het bad dof na verloop van tijd en moeten dus worden vermeden. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals bijvoorbeeld toiletreinigers daar deze het bad kunnen beschadigen. Gebruik geen haarkleurmiddelen in baden daar deze het materiaal kunnen verkleuren.

Garantie

Baden van STS Projects worden ontwikkeld en gefabriceerd conform de laatste Europese standaarden. STS Projects verleent garantie op fabricage fouten voor de duur van 10 jaar.

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail