Burlington Accessoires

De collectie van Burlington kenmerkt zich door de beste prijs/kwaliteit verhouding welke in de markt van klassiek sanitair beschikbaar is. De nadruk van het Burlington sanitair ligt op innovatie.

Burlington biedt een uitgebreide collectie van klassieke kranen, sanitair, vrijstaande baden, accessoires en radiatoren.

Burlington Acessoires

Alle Burlington accessoires hebben een speciale bevestiging zodat geen zijdelingse beweging mogelijk is. Alle accessoires worden met verchroomde schroeven (1 extra) uitgeleverd. De accessoires hebben een extra dikke plating van 12-15um nikkel en 0.3-0.4um chroom voor een diepere en langer houdbare chroom glans. Alle Burlington spiegels zijn behandeld met Gunther Seal-Kwik, dit voorkomt zwarte oxidatie van het glas bij vochtige ruimtes. Alle Burlington lampen zijn voorzien van G9 lampen, hoewel slechts 28 watt geven deze hetzelfde licht als een gewone lamp van 4o watt. Alle lampen zijn IP44. De lampen zijn voorzien van een chromen afdichting indien geen gebruik gemaakt word van het doortrek koord maar van centrale schakeling

Burlington Garantie

  • 10 jaar voor alle accessoires
  • 1 jaar voor alle verlichtingsartikelen

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail