BCS-20

Imperial Bathrooms

'Bringing Bathrooms to life'

Neem een kijkje bij  het aanbod van Imperial Bathrooms en ontdek de wereld van weelde in klassiek Engels gestylde badkamers. Van klassiek grachtenpand tot Landelijke woonboerderij. Om de keuze voor u makkelijker te maken heeft ons design-team de Imperial collecties samengesteld. Elk omvat keramiek, en meubels die mooi samen gaan. Vervolgens kunt u uw eigen keuzes maken voor wat betreft de kranen, bad(en), tegels, verlichting, spiegels en accessoires. Dit alles maakt de perfectie welke u zichzelf altijd al heeft beloofd ……

Wij werken reeds geruime tijd met volle tevredenheid met Imperial Bathrooms.

De collectie van Imperial Bathrooms is de meest uitgebreide collectie op het gebied van Klassiek Sanitair en biedt een breed assortiment in Victoriaanse stijl  waaronder: klassieke kranen, sanitair, vrijstaande baden, accessoires en radiatoren.

Een greep uit de voordelen van Imperial Bathrooms

 • Een sublieme kwaliteit.
 • Vrijwel alle producten hebben een minimale garantie van 10 jaar
 • Water besparende functie ingebouwd in elke kraan.
 • Klassieke hangtoilet en bidet.
 • Massief houten toiletbrillen met ‘Soft Close’ systeem.
 • Toiletten uitvoerbaar met P.K. en A.O. uitgang.
 • Water perlator vin elke kraan.
 • Alle wc´s en de Classic wastafels hebben een “NANOGLAZE” coating.
 • Alle witte afbouwdelen zijn van porselein en niet van plastic.
 • “Verhoogd” uitgevoerde wastafels zijn gemiddeld 6 tot 7cm hoger voor extra comfort.

Imperial Catalogus
Cat_cover_INT
STS-Cat
Responsive-back-50

Catalogus en Prijzen

Imperial Bathrooms kenmerkt zich door de beste prijs/kwaliteit verhouding welke in de markt van klassiek sanitair beschikbaar is. De nadruk van de Imperial Collectie ligt op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Wij werken al meer dan 5 jaar met volle tevredenheid met Imperial Bathrooms.

De Imperial sanitair collectie is de meest uitgebreide collectie op het gebied van Klassiek Sanitair en biedt een breed assortiment in Victoriaanse stijl waaronder: klassieke kranen, sanitair, vrijstaande baden, accessoires en radiatoren.

Vraag uw offerte bij ons aan.

Imperial Kranen

De kranen zijn van zeer hoog niveau. Vervaardigd uit een A kwaliteit messing. De kranen zijn leverbaar in vele types kruisgrepen en hendels, sinds kort ook leverbaar met zwarte hendels.
De kranen zijn voorzien van Europese binnenwerken en aansluitmaten.

Imperial Wastafels

Alle Imperial wastafels overtreffen de Europese standaard EN31-1999. Deze standaard stelt dat een porseleinen wastafels een afwijking van 1mm per 100mm mag hebben. Imperial stelt zelf als standaard een maximale afwijking van 1mm per 133mm. Alle porseleinen wastafels worden verhit op 1200 graden voor de duur van 17 uur, dit zorgt ervoor dat de wastafels het Europese water porositeit maximum van 0.5% ver overtreffen. Een groot deel van het Imperial saniatr assortiment is ook in exclusief zwart verkrijgbaar.

Wastafels met Marmer en Graniet

Carrara marmer is een natuursteen met veel kleurschakeringen, vandaar dat Imperial voor één wastafel van dezelfde plaat zowel de wastafel als de achter c.q. zijwanden neemt om kleurverschillen zover als mogelijk te beperken. De wastafels zijn af fabriek reeds onder het wastafelblad bevestigd, dit maakt dat de onderbouw wastafel altijd goed is bevestigd en zorgt voor een stabiele en veilige verpakking. Alle marmer en graniet onderdelen zijn behandeld met SCI Stone Spray-N-Seal om penetratie van water en vuil zoveel mogelijk te beperken.

Wastafels op Frame 

Imperial biedt een breed scala aan wastafels op onderstellen. Dit geeft een zeer exclusieve en elegante uitstraling. De onderstellen zijn in vele afwerkingsvormen verkrijgbaar en kunnen zowel in chroom , nikkel , of antigue goud worden uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om deze onderstellen te bestellen met een lederen inslag voor een zeer exclusieve uitstraling.

Imperial toiletten

Alle toiletten zijn van binnen behandeld met “NANOGLAZE”, een coating welke de microscopische openingen in het porselein sluit waardoor vuil zich minder hecht. Alle Imperial toiletten hebben een internationaal WRAS certificaat.

De toiletzittingen van Imperial zijn specifiek voor de toiletten van Imperial gemaakt en passen dus altijd. Binnen de Imperial series zijn diverse wand/hangtoiletten opgenomen.

Imperial baden

Imperial voert een exclusieve vrijstaande klassieke baden range van Solid Surface gegarandeerd voor een uitstekende warmte isolatie en een levenslang gebruik. De Gietijzeren baden van Imperial behoren tot de absolute top. De badpoten zijn verstelbaar zodat oneffenheden in de vloer kunnen worden opgevangen en kunnen worden vastgeschroefd in de vloer indien gewenst.

Imperial Radiatoren

In tegenstelling tot vele andere fabrikanten zijn de Imperial radiatoren vervaardigd van messing en worden in chroom afgewerkt. De warmte afgifte van de radiatoren is getest conform Europese standaard EN442. Ook heeft Imperial een 2 tal gietijzeren radiatoren in haar assortiment, welke tevens in maatwerk te leveren zijn.

Imperial Acessoires

Alle Imperial accessoires hebben een speciale bevestiging zodat geen zijdelingse beweging mogelijk is. De accessoires worden met verchroomde schroeven (1 extra) uitgeleverd en hebben een extra dikke plating van 12-15um nikkel en 0.3-0.4um chroom voor een diepere en langer houdbare chroom glans. De meeste accessoires zijn verkrijgbaar in chroom , goud of nikkel afwerking. Alle Imperial lampen zijn voorzien van IP44 certificering.

Imperial Bathrooms Garantie

 • 10 jaar voor alle sanitaire artikelen
 • 10 jaar voor alle kranen, douchedeuren- en schermen en accessoires
 • 1 jaar voor alle toiletzittingen en verlichtingsartikelen

| Imperial Sanitair | Imperial Badkamers | Imperial Kranen | Imperial Badkamer Meubelen | Imperial Baden | Rudge & Co Klassieke Kranen | Vrijstaande Baden | Baden op Pootjes | Klassieke Badmeubelen | Solid Surface |

Junta-te a
nossa nl

bla bla bla

Please enter a valid e-mail